The Market

2020-07-05 1222 瀏覽
The Market一直都係好出名食自助餐嘅餐廳,今次我地訂左Hotel Icon嘅foodcation,包左自助午餐,自助早餐,同埋喺天外天行政酒廊嘅西式下午茶。 餐廳亦都好細心,每張枱上面都會有一個信封俾你放口罩,但係每次出去攞食物嘅時候就一定要戴口罩。 ➡️ 前菜同冷盤有煙三文魚,蟹腳,小龍蝦,凍蝦,刺身等等。熟食方面有扇貝,egg benedict,當然仲有牛,羊,魚,pizza等等! ➡️ 我覺得最驚喜係有Godiva雪糕任食,平時去專門店都要成50蚊,食多幾杯好易回本!其他甜品都有好多選擇,樣樣都好靚好好食! ➡️ 早餐方面就有好多麵包嘅選擇,全部都好新鮮😝 ➡️ 另外可以喺天外天行政酒廊享用Tea Set,坐得舒服之餘,蛋糕都好吸引好好食! 整體黎講食物種類算多,質素都幾好幾新鮮,推介! The Market地址📍: 尖沙咀科學館道17號唯港薈2樓.............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️抵食💰: ⭐️⭐️⭐️💫

➡️ 早餐方面就有好多麵包嘅選擇,全部都好新鮮😝

整體黎講食物種類算多,質素都幾好幾新鮮,推介!

The Market
地址📍: 尖沙咀科學館道17號唯港薈2樓