聞名已久,就諗住去試吓,但無論食物同招呼都令人失望!本人喜辣,他們給的辣椒豉油連一隻辣椒都無,見佢成盆辣椒豉油放喺枱度,咪裝多啲辣椒囉!點知俾個男侍應見到,佢即時鬧我之餘仲一手搶咗我碗辣椒豉油,話唔可以自己攞,要辣椒就俾錢叫碟,仲即時將我碗啲辣椒倒返落個盆度,佢止舉唔單止超無禮貌,仲好唔衛生!完全超岀我想像!既然您話可以叫辣椒,咁咪收返我錢囉,做乜倒返落個盆度啫,咁好唔衛生㗎大佬!好算!既然嚟到食嘢都係求開心,我唔同佢計!但係話佢哋最岀名嘅手切牛肉,點解會係碎上,無一舊成塊或片狀,玩邊科?韭菜餃鹹咗少少,但還可接受;魚皮餃滾了滾差不多爛哂;啲雲吞就好鬼鹹食唔落!墨魚丸粉多,其他丸都算ok掛!個沙嗲湯底開始都唔錯,不過加咗兩次水已經無乜味!(係喎!點解佢哋唔係加湯嘅)既然岀得500蚊一個我無必要嚟呢度食,岀街食嘢最緊要開心,俾錢仲要受氣就免啦!岀面300蚊好過佢,最低限度人哋啲侍應無佢哋咁惡咁無禮貌!只止一次,無第二次!
聞名已久,就諗住去試吓,但無論食物同招呼都令人失望!

只止一次,無第二次!