📍尖沙嘴 牛魔 Yakiniku More我呢個食肉獸間中都有鋪燒肉癮嘅🔥 好多時想狂食但荷包有啲薄 + 放題嘅燒肉未必間間都咁高質😮‍💨 咁我就會選擇食個lunch set喇🍚尖沙嘴棉登徑嘅呢間牛魔都唔錯👍🏻首先,佢令我咁大個第一次到訪呢條街(誤)🤣 成個餐廳環境都幾日式,本身都以為係過江龍啦🐲 點知原來係香港品牌嚟,咁本土小店都值得支持嘅💪🏻愛牛狂魔我食嘅係牛魔燒肉盛盒,有齊6⃣️款高貴嘅牛肉🐮 都幾Happy🥳 個人最心心眼A4和牛霜降❄️ 油花好正(但唔係肥到膩嗰隻),直頭係融咗喺口然後順手瀡滑梯落埋個胃😋 朋友就想多啲variety,有埋豬同雞,叫咗燒肉自選組盒(七款盛)😉 我偷食咗幾塊都唔錯👍🏻(尤其係薄切牛舌☺️) 啲燒肉幾好食,仲有陣微妙嘅炭燒味😌講咗咁耐,餐飯關石原里美咩事呢?就係講緊佢幅 wall paint 喇💁🏻‍♀️ 我喺度影吓影吓,覺得佢好似石原里美,你到時去完話我知似唔似啦💬#同石原里美一齊食餐晏 #YakinikuMore #牛魔 #tsimshatsui #尖沙嘴 #日式燒肉 #牛魔燒肉盛盒 #A4sirloin #A4和牛霜降 #wagyusirloin #澳
📍尖沙嘴 牛魔 Yakiniku More
我呢個食肉獸間中都有鋪燒肉癮嘅🔥

尖沙嘴棉登徑嘅呢間牛魔都唔錯👍🏻

#同石原里美一齊食餐晏 #YakinikuMore #牛魔 #tsimshatsui #尖沙嘴 #日式燒肉 #牛魔燒肉盛盒 #A4sirloin #A4和牛霜降 #wagyusirloin #澳洲和牛西冷 #wagyubrisket #澳洲和牛胸腹 #wagyushortplate #澳洲和牛五花 #wagyuchuckroll #和牛牛肩肉 #wagyubeeftonguethickcut #厚切和牛舌 #燒肉自選組盒七款盛 #ohhejfoodie
燒肉自選組盒(七款盛)
牛魔燒肉盛盒