2018-05-26 497 瀏覽
利申: 首先講左先,我本人係未去過成都,因為我食呢間餐廳之前,係OpenRicx 見到有4-5号師兄姊,話呢間好有四川口味,又有D話好有成都口味,又有D話呢間野口味真獨特。食後感: 雖然我唔係一個“ 烚下烚下”既精英,不過,我絕對唔係第一次食麻辣火鍋。食完之後,感覺係出事了,我小...有..咁...中伏了罪狀 1. 麻辣味方面: 睇雜誌話,依...喂...呢間野係四川好出名喎,我食完之後,咪就覺得係“死辣”,完全食唔到,先香,後麻,最後就係辣既感覺罪狀 2: 食物質素: 我既Order 有肉類,菜類,甜品,內臟,飲品等既食物,品質價錢係中上,食物質素係中下,因為有好多都係已成功解凍既食物,所以,結果就係唔新鮮3. 罪狀 3: 硬件問題: 經常送錯食物,所以,都送大家一個溫馨提示俾大家,必須check 單,無謂蝕底畀人啦4. Like 方面: 佢地個xxx龍眼凍飲係唔錯,主要係唔太甜,同埋佢地唯一既甜品,都可以試下,好似涼粉咁(不過係透明既)5. 員工方面: 態度ok la, 經常性“多謝晒”,“哎呀,唔好意思呀”,請留意,講既時候係無笑容,不過都幾搞鬼6. 地點方面: 我覺得可以接受,

食完之後,感覺係出事了,我小...有..咁...中伏了

5. 員工方面: 態度ok la, 經常性“多謝晒”,

6. 地點方面: 我覺得可以接受,遠離地鐵站10分左右。如果都話遠既...行吓嗱年靑人

7. 食後感: 口味基本呀,好多時食完麻辣火鍋都會有,唔係新鮮事

最後: 就算我有野,我放唔到入口(因為唔新鮮),我都佢全部放哂入個鍋,眼不見,為乾淨
仲有仲有,佢地既廁所幾有大6 Feel

最後提一提: 如果係附近真係搵唔到野食,又 或者泊底左嫁車,唔想再開車住,咪試下呢間野囉,否則,你真係咪點,實俾fds 鬧呀
2018-05-26
60 分鐘 (堂食)