2017-10-03 421 瀏覽
繼琴日唔洗湊兩隻小魔B,今日繼續唔洗湊,但今日失驚無神落狗屎,所以近近哋同媽咪又嚟呢度開餐!上星期太衝忙睇個menu,原來湯底係有3款,清湯,麻辣&酸辣。今日落order果陣,個阿姐問我係咪要米線,我反問返佢有乜嘢揀,因為menu無寫,原來有薯粉架!雞亦豬皮清湯米線雞亦仍然係分開上,媽咪讚雞亦同上次食豬扒係最好味!豬皮軟腍唔係爽囗嘅,雖然味道ok但分量太少,唔抵食!雞絲魚片頭麻辣薯粉今日先試下麻辣小辣,麻辣唔夠麻但夠辣,有少少比d辣油嗆喉。薯粉係幼薯粉,因為孿孿曲曲,所以索到d麻辣湯。雞絲其實係雞柳,睇落個樣麻麻,但好味又滑溜,唔錯!魚片頭另上因為比漏咗,但千祈唔好叫,雪味勁又實得得,媽咪食咗一舊,我咬咗一啖吐咗!餐飲 COT/ OW

雞亦豬皮清湯米線

雞絲魚片頭麻辣薯粉
雞絲其實係雞柳,睇落個樣麻麻,但好味又滑溜,唔錯!

餐飲
COT/ OW