公司職員book左位今日lunch 0係野姜食,不過果陣都差唔多1點,已經有d人在等位,今日8人行,不過我點的免治雞肉石頭鍋讚岐手打烏冬 ,係最尾果份才上菜,可能製作時間需較長,免治雞肉石頭鍋讚岐手打烏冬 $55同事話之前食過呢款手打烏冬覺得唔錯,所以試試看吧!食之前記住要撈呀撈,否則個底部的烏冬又會燶左...都幾大碗,而且幾開胃!!唔會好乾,有濕潤的口感! 用石鍋盛,雞肉粒都幾好味,仲有d茄汁tim呀,整體都不錯,烏冬都幾彈牙tim!!set lunch配熱檸水,味道還不錯的!檸檬新鮮同事食的那份黑椒牛舌石鍋飯,隻蛋100%熟左 仲要無飯焦...另外2位同事的 鍋燒烏冬 的蟹柳食到酸味tim.... 叫經理埋黎,之後經理講左句唔好意思後,佢仲主動送返2杯drink俾果2位同事...服務態度還可以的,不過同事點的凍檸茶,果d糖水中間有粒大冰tim呀..變左「冰震糖水..」,可能廢事變到唔新鮮,所以用粒冰黎補救吧 我地係element office 職員,所以享有9折,唔駛加1!! 食完出黎仲見到 蔡少芬同佢老豆等位tim喔
免治雞肉石頭鍋讚岐手打烏冬 $55

set lunch配熱檸水,
味道還不錯的!檸檬新鮮

同事食的那份
黑椒牛舌石鍋飯,隻蛋100%熟左
仲要無飯焦...
另外2位同事的

蔡少芬同佢老豆等位tim喔
餐牌for lunch set
免治雞肉石頭鍋讚岐手打烏冬 賣相很好!
免治雞肉石頭鍋讚岐手打烏冬 賣相很好!
  • 免治雞肉石頭鍋讚岐手打烏冬