餐廳: 初見
資訊:

好耐無夜晚出街食食就要搵間高水準依間吉列牛好出名,而且價錢又合理仲有其他牛揀火鍋都好吸引,唔駛一百蚊就有我地叫左一個吉列牛,一個海鮮鍋等左一陣就上已經包白飯同溏心蛋吉列牛既脂肪分佈好靚,食落口完全唔會感覺到成口油反而係肉質鮮嫩感,牛味唔算好重,但個種juicy 真係好好食塊板好夠熱,所以好易做到塊面焦焦地,入面仲係半生熟個種質感再要讚下佢個白飯,珍珠米落落分明,有口感得黎唔會好濕,我地兩個都清哂d 飯,係完全估唔到過多陣我個海鮮鍋都上左一上已經聞到好濃既龍蝦湯味,試飲一啖湯底真係好香濃,味道岩岩好唔會太鹹,忍唔住拎左d 湯連做泡飯,超正!!!海鮮都幾新鮮,解凍過程都做得幾好鍋入面都有大量配料,有娃娃菜,椰菜,芋絲,豆腐等等所以係一定食得飽,再加埋食哂成碗飯真係飽到上心口我地平日七點黎到都係岩岩有位之後都有九成滿依間質素真係掂!!絕對會番黎食!!
好耐無夜晚出街食

食就要搵間高水準

依間吉列牛好出名,而且價錢又合理

仲有其他牛揀

火鍋都好吸引,唔駛一百蚊就有

我地叫左一個吉列牛,一個海鮮鍋

等左一陣就上

初見香草吉列牛

已經包白飯同溏心蛋

吉列牛既脂肪分佈好靚,食落口完全唔會感覺到成口油

塊板好夠熱,所以好易做到塊面焦焦地,入面仲係半生熟個種質感

季節海鮮鍋

過多陣我個海鮮鍋都上左
一上已經聞到好濃既龍蝦湯味,試飲一啖湯底

海鮮都幾新鮮,解凍過程都做得幾好

鍋入面都有大量配料,有娃娃菜,椰菜,芋絲,豆腐等等

所以係一定食得飽,再加埋食哂成碗飯真係飽到上心口

我地平日七點黎到都係岩岩有位
之後都有九成滿

依間質素真係掂!!絕對會番黎食!!
2021-03-01