餐廳: 雅 ‧悠蔬食
資訊:

2021-07-22 133 瀏覽
終於可以三人行去食飯,哩幾年每人生日都會相約慶祝,人大了,簡簡單單食餐飯已值得感恩!特別結婚生b,更加不容易約,所以今晚很快樂!人均:$260.泰式生菜包可以自選辣度,我們選了唔辣。好特別呢,酸酸甜甜開胃呢,醬汁較多,食落好清新爽口,唔似無肉食。.晚市套餐勁多野食,有前菜烤夫兩小碟,一個香芒牛油果苜宿芽手卷(可走蛋奶),好食呀!菜代替了飯,食落好fresh!而滋潤中湯好足料,主菜選了青咖喱椰菜猴頭菇配印度煎餅及飯,煎餅好出色,薄而香脆,配上青咖哩一流!最後上甜品,極豐富!.小食拼盤10件幾個人share岩岩好,有泰式如餅、泰式哈餅、酥脆腐皮卷、吉列牛油果、酥炸蒟蒻,廚師啲功力好得,炸得好好食,口感似食緊炸肉餅咁,好正!要叫黎食!.花菇淮山栗子炆豆腐煲淮山好爽甜、栗子軟而甜,醬汁包裹所有,花菇和豆腐吸晒啲醬汁味,推介!.壽桃包生日點可以無佢🤣🤣謝謝餐廳幫忙!.@leisurelyveggie
人均:$260
泰式生菜包
晚市套餐
小食拼盤10件
花菇淮山栗子炆豆腐煲
壽桃包
生日點可以無佢🤣🤣謝謝餐廳幫忙!
@leisurelyveggie
2021-07-21