2023-08-16 1583 瀏覽
沒有想過鳳城酒家的服務態度是這樣☹️,本來家人生日想帶他們吃一間定位中上的酒家,點知一黎到就已經比佢地嘅服務,令我唔係好開心,仲要係同家人慶祝☹️食物份量偏少,但價錢都中上,一隻蟹鉗都88(+1服務費),味道合理不過不失,沒有太大驚喜,但以這個價錢,感覺似茶餐廳服務態度,真的令我失望。——本來我地6個人,問佢攞酒杯,只係比5隻我地,我問咗3次,最後一次問經理先攞得到最後一隻杯。——然後上菜時,我地叫了6個茶壺上嘅湯,佢一上就倒咗一兩啖湯係枱,我家人唔太開心,因為碗湯都只係細細碗,仲要倒瀉一兩啖,個上菜姨姨仲唔知講咗啲咩,我家人個樣就唔太愉快☹️家人生日,然後因為服務態度令家人唔開心,我都真係唔太開心,最後成餐飯食咗2600蚊。——食物味道其實唔算差,菠蘿咕嚕肉同炸子雞都ok,但服務真係令我成餐飯都唔太開心。

生日
  • 招牌炸子雞