在大角咀搵食係大家都可能會經歷的事,因為大角咀出名好多隱世小店💃🏻💃🏻💃🏻而我地呢d 喺呢頭返工嘅打公族,更加對呢一帶嘅餐廳有一定嘅認識,而且係regular customer🙈我本身其實無特別喜好西餐,但大角咀呢間Dr Panini Home Made Kitchen 係我經常光顧的西餐廳,而且必定推介俾朋友/同事的小店😍沒有誇張的成份,我已是常客,每次黎食都必定會提早wtsapp 花師奶訂枱,或預早order🤭否則花多點時間堂食,廚師只有一位,就係老闆啦~好啦,食左咁多次,我最推介嘅有以下,我主要都係lunch time 黎搵食,所以推介下lunch set(超抵食❤️❤️❤️❤️❤️)///////1. 比利牛脷(1008) $70 - 份量都唔少,所有set 都可配意粉/飯/菜😋😋😋😋\\\\\\\--------------2. 海明威牛尾(1009) $70 - 呢個要提早叫老闆娘留定,否則未必食到😋😋😋😋😋--------------//////////3. 丹尼斯豬扒(1014) $80 - 超厚切豬扒,外脆內嫩多汁,豬扒一d 都唔鞋~😋😋😋😋\\\\\\\\\\--------

///////

\\\\\\\

--------------

--------------

//////////

\\\\\\\\\\

---------
4. 芝士海鮮焗南瓜(1031) $80 - 呢個好有心思,廚師選料好有要求,南瓜每次都好粉,白汁焗,我每次都食晒整個南瓜😋😋😋😋😋
----------

\\\\\\\\\\
5. 拿玻里穀飼牛肉醬千層麵(1402) $80 - 鍾意食千層闊麵嘅朋友唔好錯過,焗千層類必食!

\\\\\\\\\\\

呢道嘅set lunch 好大份,跟一杯飲品(冷/熱),不用加錢,亦無加一收費😳😳

行過奧海城/大角咀千萬別錯過~~❤️