2024-02-07 134 瀏覽
香港今年涷既日子多左咁多😅涷起上黎自然就心思思成日想打邊爐🥘但次次打邊爐都打成3/400蚊起跳💸飲飽食醉過後都真係覺得幾肉赤😅今次依間性價比極高既馬辣台式鴛鴦火鍋相信就係最適合覺得肉赤既你同你既朋友啦🤩依間台式仼食食到飽既火鍋餐廳只需每個人大概$200既價錢就可以放題仼食2個半鐘🥳其中總共有10種既湯底同超過10種既肉同海鮮比你仼叫😳仲要有自助式仼添既配料區同仼飲既水吧😝依個價錢食到咁多樣野真係好爽啊🤑今次因為我男朋友鍾意食辣😚所以就叫左一個胡椒豬肚同泰式冬蔭公湯🤤兩個湯底都超足料😙辣得黎幾上癮😝就連平時唔係咁鍾意食辣既我都覺得幾惹味🤤正啊🤭肉類方面我地就嗌匀曬咁多種既肉🤭我自己就覺得頂級梅花牛最正🤭肥瘦岩岩好😽而且餐廳切得幾薄🤪好容易就索曬啲冬蔭公精華😝正得黎又超刺激!當然打邊爐都唔少得海鮮啦🤪我地就嗌左脆肉鯇魚片😚魚片好嫩滑😋食落去只有少少骨😋連埋湯汁食啲鮮味超出啊!食到咁上下齋打邊爐有啲寡點算😂我男朋友就攞左出面小食吧既雲耳同脆拍青瓜😋雲耳調味調得幾惹味😙辣辣地連埋青瓜食又幾match喎!咁男朋友既邊爐胃就搞掂左啦😂🤓當然就係我既甜品位出場既時候啦😝依到甜品仼食 我自己就揀左香蕉

咁男朋友既邊爐胃就搞掂左啦😂🤓當然就係我既甜品位出場既時候啦😝依到甜品仼食 我自己就揀左香蕉pancake同埋手工甜品🥰其中有個芋頭嘅布甸超級好食😚真係幾掛住啊😙 最後就區係憑單食埋壓軸好戲movenpick雪糕啦!