餐廳: 茶木‧台式休閒餐廳 (樂富廣場) (樂富廣場)
資訊:

2019-07-04 280 瀏覽
今日唔小心訓左個晏教~一起身已經晚上9點幾~即刻沖落街睇下有咩食啦~點知好多店都開始last order 😫😫...眼見尼間平時成日都排隊既已加無人排wo~咁就入左去啦! 一個人既晚餐當然就係一個麵加杯野飲就算啦~今日叫左個香菇水餃麵加杯西瓜柳丁蘆薈香菇好大舊好厚肉仲入哂湯味~好正😋😋水餃就一般貨識~湯底比較濃味~不過我平時麵食得比較咸所以我鍾意😂😂😂尼杯野飲好清甜~食完咁濃味既麵飲一啖咁清甜既西瓜🍉柳丁真係人生一大享受🎉

香菇好大舊好厚肉仲入哂湯味~好正😋😋
水餃就一般貨識~
湯底比較濃味~不過我平時麵食得比較咸所以我鍾意😂😂😂