2018-02-05 814 瀏覽
今日day off,天氣好凍只有9度,但係人就係咁得意,越凍就越會想食生冷嘢,行去樓下見到呢家冇乜人,就入去幫襯了!嚟之前睇過食評,話平日lunch time會有好抵食嘅魚生飯,只係$58有3款刺身!店員欣勤帶位,我拎住餐牌好徬徨,店員見到立即上前解釋,服務態度非常抵讚!👍🏻經店員解釋,原來可以喺餐紙上揀3款刺身,其中一款可選首選,份量係會double的,咁我就揀咗蟹子,池魚王仲有三文魚,另外追加3片大toro...好快食物就上枱了,賣相非常好,急不及待將大toro擺入口,可能真係天氣凍,魚未完全解凍,咬落有少少雪,不過不影響質素,toro充滿魚香,第二片我放咗一陣再食,問題就解決了!講下其他刺身先,全部刺身厚切,三文魚肥美,池魚王魚味鮮甜,蟹子份量多到嚇親我,順帶一提wasabi是手磨的如此滿足一餐$150,仲有大toro食,唔可以話好抵,但係非常滿足嘅!我會再返嚟

2018-02-05
  • 刺身飯