可能係全沙田最高質茶樓點心 好多點心都係佢哋店內手工製造 仲有好多款懷舊點心佢哋都有例如勁脆⭐️蜂糖脆麻花$27幾鬆化嘅⭐️芝麻叉燒酥$30由細到大我都好鍾意嘅⭐️鵪鶉蛋燒賣$30當然就唔少得⭐️蟹籽燒賣王$30⭐️百悅蝦餃皇$32蝦餃仲要做到好飽滿 大大粒晶凝通透⭐️紅米腸粉 口感都勁有層次 外層軟綿 中間一層薄脆 入面係彈牙蝦肉 幾高分⭐️燒鵝叉燒雙拼瀨粉 都整得好靚仔.最重要係呢間點心出品 好過市中心嗰幾間連鎖茶樓好多 而且價錢都幾親民 好似⭐️鳳爪排骨飯 加多個燒賣都只係$38.8‼️你地又有冇試過呢?.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_大圍.#百悅軒 (沙田) @joyful_restaurant_taiwai 地址:沙田盛田街1號秦石商場地下17A號舖.#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #食評 #火炭美食 #火炭必食 #火炭 #沙田 #大圍 #沙田美食 #沙田必食 #大圍美食 #大圍必食 #點心 #茶樓 #酒樓 #小菜 #叉燒 #燒味
例如勁脆⭐️蜂糖脆麻花$27
幾鬆化嘅⭐️芝麻叉燒酥$30
由細到大我都好鍾意嘅⭐️鵪鶉蛋燒賣$30
當然就唔少得⭐️蟹籽燒賣王$30⭐️百悅蝦餃皇$32
蝦餃仲要做到好飽滿 大大粒晶凝通透
⭐️燒鵝叉燒雙拼瀨粉 都整得好靚仔
‼️你地又有冇試過呢?
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_大圍