餐廳: Bellevue Bar and Grill
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-03-25 149 瀏覽
朋友推介嚟呢度食飯,因為有落地大窗可以睇景,裝修都有格調,最重要係半fine dine,即係食物高級但係價錢又唔貴!叫咗個set dinner,首先令我驚喜嘅係餐湯,係南瓜湯!我嘅最愛!濃稠係啱啱好,唔會飲完飽到食唔到野。勁濃南瓜味!又滑又香又甜。然後慢煮豬腩肉伴西梅燒汁,慢煮過嘅肉的確好軟熟,加埋酸酸甜甜嘅西梅汁,食完唔會覺得油膩/濟,唔錯嘅配搭。另外叫咗個帶子rissoto,飯偏軟,不過都有rissoto應有嘅口感,除咗大大粒帶子,飯中仲有蟹肉碎!好抵食!最後嘅甜品比較特別嘅係蜜柑mousse cake,少少清新酸味作完結,唔會濟😀