2024-03-14
一走進餐廳好似行入左古董店,又像藝術家住所,放眼每個角落,都是韓國藝術品擺設。我地叫左二人份量的會長招牌套餐$498,先上前菜分別有醃蘿蔔、青瓜、芽菜、酸菜同中華沙律,開胃又正宗。套餐仲包手調特飲,仲有牛、豬、雞同蝦。一上台肉肉擺盤嘗心閱目,肉油花均勻。肉類分別有我最推薦的韓式醬汁牛五花,食落肉味香濃又鮮甜;仲有M6澳洲和牛小柳、美國極佳牛頸脊、西班牙黑毛豬肋條、特級豬頸肉、阿根廷珍寳紅蝦心,食落就知係高質靚肉。怕膩的朋友可以用韓國生菜包燒肉、蒜片、青椒、大醬一齊食喔。最後飲品我地叫左百香果梳打同葡萄梳打,超級大杯丫!味道清爽又fresh!最後仲叫左紅豆鯛魚燒$48,鬆軟外皮包裹甜蜜紅豆餡,綿密香甜豆味濃郁,燒兩下就食得🤌🏻🤩優惠:三人以上只要前一日致電26666881 book位,可享半價$278享全條新鮮烤鰻魚(原價$548)👍🏻,個優惠星期一至日全天候都可使用🙆🏻♀️...........
🤩優惠: