2021-04-09 343 瀏覽
食咗有一段時間了,之前冇來試食評,見呢排有時間就補返,某個星期六中午,因小孩上完興趣班就帶佢去駱駝漆搵嘢食,而家啲細佬仔真係幾識享受,話要坐得舒服先入去食,因為有好幾家店是有背或冇背木椅(有部份食店的食物我係想試架,但係見平時唔係咁多帶佢出街食就比佢楝下啦)佢經過呢間見有卡位梳化坐,我又見食物都合小孩食就入去試下,小孩叫了炸雞定食,我叫了生薑豚肉定食,先吃椰菜沙律,份量算多,味道係正常的沙律醬啦,味噌湯都ok,但炸雞啖啖肉,炸得適中有肉汁,好味,生薑豚肉飯也不錯,仲有餐飲,我叫了熱㗎啡,小孩叫了凍檸茶,吃完飽飽的,食完又可以坐一陣休息一下,因為孩子上完興趣班都有點倦,比佢輕鬆下食下好味道的東西,休息下都好,見店內開始多人,我都埋單走人了,唔記得有冇加一,不過員工唔會刻意打散找續,似乎冇意思收貼士,但是我都比咗小小貼士的,因為服務都唔錯!