餐廳: 名館
資訊:

2021-01-31 4172 瀏覽
兩條友星期日好想飲茶知道佢有搞放題 錦就啱我呢啲大胃王啦種類都算還可以食物質素唔錯員工數目唔多 好多時都要舉多兩三次手先有人應另外 炸物特別好食 例如咸水角同生煎义燒包咸水角好飽滿 用料好實在 皮到煙煙韌韌 叫多左幾粒試試义燒包做左兩隻色 黑色似竹炭味但其實無味白色似生煎包 脆脆地 入面有幾粒义燒 汁唔會太濃稠 比較液態 唔會過重甜味 值得一試棋子餅 其實係綠豆餅 但係綠豆味唔出 無甜味 唔洗試大良脆奶 其實入面奶好味 不過出面既面包炸得好油膩感好重 天鵝紫薯酥 好酥 但紫薯味唔出蝦餃 晶凝通透 飽滿實在 原隻大蝦 值得一試流沙包 熱辣辣有油分係入面 邪惡非常西米糕入面有奶皇味 口感煙韌唔會太甜 可以一試鵪鶉蛋燒賣 原粒鵪鶉蛋同燒賣既豬肉其實係兩樣野 似分開左兩樣食物 鵪鶉蛋無味 下面豬肉都起碼有彈性似食緊豬肉丸錦藍莓🫐包話流心但唔流 似藍莓蛋糕多過包 一般春卷有隻大蝦 脆薄適中 粗幼適中 味道帶咸 尚算可以雞肉冬菇粒炒飯入邊有晒雞肉粒 粟米粒 炒飯粒粒分明 幾有鑊氣 魚皮爽口 但係有x仔米線既麻辣味 幾惹味腸粉好滑溜 麻醬甜醬好香濃 夠曬熱總結:-90分鐘放題但係冇吹我哋走 坐得幾舒
兩條友星期日好想飲茶
知道佢有搞放題 錦就啱我呢啲大胃王啦