2020-07-26 9 瀏覽
呢間就係話我地留肚要試既野~嗱! 我唔知係因為飽左一半定對佢有期望, 我食完未至於失望,但會用普通去形容首先,佢放低個茶既時候話有兩粒黑豆,我估係怕有尐傻豬豬以為杯有曱甴蛋XD 佢都有講係解膩既~ 同埋個茶其實真係幾好飲XD天丼 $98叫呢個因為個菇菇天婦羅! 無錯! 我認我個人好毒,好鍾意食菇,所以見到佢已經唔洗諗其他! 係香港就無咩比較既,但同日本既就無得比架啦!但都算係好食既~ 但反而驚喜既係個蛋~ 仲係流架~ 呢個真係好食既~ 而佢另一個好就係你食到碗底既飯都有汁! 不過天婦羅個炸漿就唔算好好,而且食落真係好膩,唔係爽脆個種, 應該係時候要換油... 所以我話唔我可能對佢期望過高江戶前天丼 $138男人就係為左個“星鰻”而試既,我唔食星鰻所以我俾唔到爽多意見,但男人就話好普通囉,無特別,個蝦正常囉... 就係咁我覺得可以一試既,但就未必再黎啦,因為有機會都去試下其他新野咁囉~
呢間就係話我地留肚要試既野~

天丼 $98

江戶前天丼 $138