2020-11-07 953 瀏覽
三個字: 「一肚氣」。首先上到去,話我地比預約時間遲了,連續地強調我地遲到,話本身準備cancel你地booking 架啦,咁我同朋友心諗,其實一句話冇得補檯,我地可以直接走。跟住個職員就勁悔氣咁話:個半鐘交檯,ok ? 我地覺得費事又走去第二度,咁就照入去。入到去, 安排我地坐一張好近隔離已有6個人坐緊既檯,我地問侍應可否坐過隔離一張,size一模一樣既檯,佢話唔得,果張有人book 左。 雖然我地唔明,其實我地都有book 檯,點解人地book 果張檯會冇咁迫,而我地果張檯,係疫情之下要迫到去隔離坐緊6個人既檯,真係十萬個問號。好啦,坐低左,完全冇人比Menu 我地 , 舉左手勁耐先有人應。 到食物到左,又唔比餐具,又要舉手問先有。食既期間,我朋友仲要不停比侍應撞到背脊,一夠個半鐘,就狂催交檯,又好粗暴咁收野走,粗暴到掃到支叉跌左落我朋友個手袋上面。總結:呢間侍應態度極差既餐廳,再配上呢個價錢= 唔會再幫襯。
2020-11-07