餐廳: 森美餐廳
資訊:

2019-08-17 3360 瀏覽
早兩日突然好想鋸扒,男朋友話佢知到有間舊式扒房就帶左我去食。一入餐廳真係好懷舊嘅,睇得出呢間野應該真係好多年歷史,牆上有好多名人泥過食嘅相,但認真我其實覺得佢舊得過份左小小,比我感覺有小小污糟殘舊。- 鐵板黑西冷扒 $170諗住都成$170蚊,應該會好好食啦,點知...完全係中伏!牛肉完全冇牛味不突止,仲要好淋好淋,淋到離哂大普個隻,食落個感覺就係用左好多鬆肉粉而唔係塊扒靚個隻,一個字 差!- 鐵板鑊仔牛柳 $140救命🆘真係一山還有一山低...當你以爲上面塊扒都淋到差到冇得再差時候,呢個真係太差啲再淋啲,我可以形容佢係淋到霉我同男朋友完全食唔落,兩份都食唔到一半就冇食落去喇,唉,好失望佢每份扒都跟兩個大薯仔鐵板上,我地嫌佢阻住鋸扒,將佢搬開左- 法式焗田螺 $55(跟餐)正正常常,冇特別反而成餐飯最好食係呢兩個餐包,佢熱辣辣咁上,側邊焗到脆嘅,旋風式比我地食哂。總結:好失望好失望,唔推薦大家泥

鐵板黑椒西冷扒

- 鐵板黑西冷扒 $170

鐵板鑊仔牛柳

- 鐵板鑊仔牛柳 $140

佢每份扒都跟兩個大薯仔鐵板上,我地嫌佢阻住鋸扒,將佢搬開左

法式焗田螺

- 法式焗田螺 $55(跟餐)
正正常常,冇特別

總結:好失望好失望,唔推薦大家泥