餐廳: 好日子咖啡
資訊:

做完運動 忍唔到口叫咗一杯焙茶拿鐵同焙茶巴斯克蛋糕🖤焙茶巴斯克蛋糕真心好正!食完 我仲買多件takeaway佢係勁creamy 仲要係軟身!就咁睇 都睇到佢質地好滑食落去 唔死甜 焙茶未去到話勁出 但你會feel到傾嘅存在 食落去 唔算甜 但你會食到佢嘅份量😂😂係香港食過咁多個巴斯蛋糕 佢係唯一一個texture做得咁好市面上 一係就好實 一係就軟 但松散所以我好推薦呢個巴斯克蛋糕🥹🖤🖤🖤🖤焙茶拿鐵唔太好 茶同奶比例唔好無乜茶味 奶完全唔香 似係supermarket 買到嘅低糖奶😂😂😂總結係 飲落去 無奶味 無茶味 無苦澀味 都無甜味🤦🏻‍♀️所以我飲咗三啖就無再飲環境方面…始終鋪頭較細🧐室內只有兩個位子 一張枱出面就坐到兩個位張凳比較高 食嘢會唔太舒服 坐到腰痛🫠加上舖頭周圍都好嘈😕我喺度嗰陣坐出面 隔離舖頭係咁勁大聲播廣播🌚🤓我會再嚟 只為巴斯克蛋糕!!!!!!!!😍😍😍
做完運動 忍唔到口叫咗一杯焙茶拿鐵同焙茶巴斯克蛋糕

🖤焙茶巴斯克蛋糕
真心好正!食完 我仲買多件takeaway
佢係勁creamy 仲要係軟身!
就咁睇 都睇到佢質地好滑
食落去 唔死甜 焙茶未去到話勁出 但你會feel到傾嘅存在