2011-05-08 11 瀏覽
今次都係一家大細、一行六人其中一個四歲一個二歲、預先打電話訂位、三歲以下免費、8:00去到時即有位唔洗等、可能依家D日本菜因為輻射問題小左人幫襯、坐低左待應講解得好清楚可以食幾耐、顏色紙代表邊一種食物、不過要自己寫番抬號、食物選擇多、但剌身種類比較小、填完紙仔後比個男待應、佢望一望跟手比番張紙仔我、用非常差既態度同我講寫番抬號呀)....嘩你乜態度呀幫手寫一寫唔洗死呀....咁既服務態度真係、入完紙後終於有野食..先番串燒再黎炸野食晒都未見有剌身出、於是追追個待應、等左一陣終於等到、食晒熟野先食刺身都係第一次、唯一最正就係罐裝啤酒任飲、食物質素如下:刺身 : 三文魚ok 新鮮、甜蝦同隻筷子一樣幼、立魚急凍貨唔食也吧炸物 : 炸定又凍又淋串燒 : 可以由其羊扒正、聽講老細係做串燒出身、但若即燒熱D仲好和食 : 都唸唔到有乜好食湯 : 一個好似叫魚翅湯既野、出奇地勁似街邊碗仔、又出奇地好味雪糕 : 多種口味、最正朱古力曲奇飲品 : 柚子茶..等等ok好飲、我當然飲啤酒啦埋單時只收四位大人、連四歲果位小朋友都無收、問番個待應、佢話係呀小朋友無收你整體不過不失、若你唸住勁
寫番抬號呀)
、入完紙後終於有野食..先番串燒
再黎炸野
、食物質素如下:
刺身 : 三文魚ok 新鮮、甜蝦同隻筷子一樣幼
、立魚急凍貨唔食也吧
炸物 : 炸定又凍又淋

和食 : 都唸唔到有乜好食

雪糕 : 多種口味、最正朱古力曲奇
飲品 : 柚子茶..等等ok好飲、我當然飲啤酒啦

整體不過不失、若你唸住勁食串燒勁飲啤酒的話可以講句抵食、始終百幾蚊有飲有食算係咁啦
  • 串燒
  • 罐裝啤酒任飲