2020-03-21 691 瀏覽
這間位於屯門日式放題!其實這間店舖還有其它分店!店舖環境十分之唔錯!裝修好特別!我覺得真係幾靚!地方又夠大!坐落真係好舒適!至於食物方面都好多款式!有好新鮮魚生、生蠔、羊扒、大蝦、天婦蘿、雞軟骨、特式甜品,其實還有好多款式!我先介绍這間店舖食物非常新鲜!魚生方面真係好新鲜!可以唔停叫食!還有D虾非常之新鮮又大隻!咬到入口好爽口!味道好鲜甜!.羊扒又新鮮咬落都好腍身!味道又鮮唔錯之選!天婦蘿炸到又夠鬆脆!做出來都好有水準!咬到入口感覺到真係好正唔錯!其實仲有好多款食物!同埋其他釋特色甜品!最特別D甜品有馬卡龍真係好特別!食入口比平時又D唔同!平時D馬卡龍我覺覺得好甜,係到食係完全唔會好甜!咬落去好有口感!十分之正。至於價錢方面,我覺覺得都唔算貴,因為以放題來講食材好新鲜!款式有水準,我覺得可以接受,只係百幾蚊就可以食到!真係可以去試吓!
羊扒又新鮮咬落都好腍身!味道又鮮唔錯之選!
其實仲有好多款食物!同埋其他釋特色甜品
2020-03-20