2019-05-05 239 瀏覽
又黎啦,依家差唔多兩星期就黎食一次 因為真係好好食,每次同我黎食既朋友,都會再返黎食。今次試左新野! 口水雞!# 雲南酸菜米線 # ***** * 6/10唔算得別好食,酸菜唔係爽口脆嗰一種,而米線亦唔夠煙un,唔夠口感,但係叫左BB辣佢真係無乜辣,係好事 (因為其他食物叫左小辣)。花生夠脆係可取之處。# 水晶粉 # ***** * 6/10個湯底同個雲南酸菜米線既差不多,無乜太大分別,水晶粉即係紅薯粉,都係唔夠煙un,煮得可能太熟。無甚特別。# 口水雞 # ***** *** 7/10口水雞好嫩滑,係雞肶位,好香,小辣其實唔太辣,好味。如果口水雞上面加啲炸花生仲正。下次都係會嗌返我地最鍾意既鴨舌同埋生腸! 話唔定過兩星期又黎食啦!

# 雲南酸菜米線 # ***** * 6/10

雲南酸菜米線