2020-09-13 0 瀏覽
食左幾次依間德國菜,都冇失望,今日又黎到依間,又試左新嘢,所以介紹比大家環境唔特別介紹啦,之前都講過。不過今次餐廳好好,整左個qr code menu,唔洗成日掂黎掂去d餐牌,咁樣乾淨衛生好多。今次唔係好肚餓所以淨係例牌叫德國豬手,仲食左個沙律就飽哂。好正既係佢依間既豬手每次食都唔會失望,除咗大大份之外,佢皮脆肉嫩,仲有勁多薯仔沙律同酸菜,比你食到飽。不過我本身就唔係好中意食酸菜,所以因人而異啦。但個豬手無敵好食😆😆未食過真係要感受下個種脆皮同滿口肉既感覺🤩🤩🤩加小小芥末醬仲正呀喂至於沙律就叫左個煙三文魚凱薩沙律,其實兩個人完全食唔晒,四個人應該岩岩好,佢入面配料有面包,仲有煙肉碎,撈埋一齊食又fresh 又滋味🥰🥰🥰所以住附近未食過既朋友仔唔洗諗,即刻去!