2017-06-25 3084 瀏覽
講真 係附近住 想打邊爐任食 我諗依間係一個好既選擇 價錢唔算太貴 食物不過不失 可以接受,今晚都食左幾多野牛肉 (任食)叫左5次 食次食喲牛肉幾好 唔會太肥 又有牛肉既香味豬肉(一坐坐低送黎果碟 叫佢收走冇收 唯有食)勁勁勁肥 喲肥既部分仲多過肉 我食一舊 即反胃想嘔(我唔食得太肥既野 唔係會反胃 唔知你地會唔會) 之後我食都冇食過 依家諗起都想嘔 仲要整到湯底勁「so」講起湯底 佢得二款 蕃茄/三文魚金菇、雞脾菇、冬菇 正正常常冇特別 但個冬菇食落好食呀蘿蔔 本身係甜既好食 唯一有缺點係吾知點解仲有層皮 食開嗰喲都係批曬皮架 層皮咬開 冇食山根 「6」落少少 入左咪好好食其他食物唔一一講啦 因為冇話特別好食/難食 京食果到多左個炒蟹 我冇食呀 所以比唔到評論乳酪雪糕 今次既真係乳酪雪糕 食左三次 好好食 夠凍又夠味 唔加配料都好食 會再食可能係因為個雪糕 哈哈(以上係個人意見)

講起湯底 佢得二款 蕃茄/三文魚

金菇、雞脾菇、冬菇 正正常常冇特別 但個冬菇食落好食呀

山根 「6」落少少 入左咪好好食

(以上係個人意見)