2020-08-13 3880 瀏覽
經過又見到有買三送一,又忍唔住買來吃,每次買到返屋企總係忍唔住口,一晚就食哂4盒,開吓一盒又一盒咁停唔到口又食曬,佢既味道真係惹味到唔識停口,到識停口既時候已經食清光🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣—————-每次我都會買腐皮竹、連藕,今次又見到有鴨鎖骨,好似印象中無買過呢個食,所以又買嚟食下,另外又買咗一盒鴨掌—————-🔶1-腐竹——入味到不得了,腐竹不會過腍,咬落有口感且不會太辣,有不同辣的味道選擇,我當然按反自己吃辣的程度去選擇😋—————-🔷2-蓮藕——又爽又麻的味道,原本打算吃兩盒就停口,怎知吃完又忍唔住再開另一盒吃😅😅😅—————🔶3-鴨鎖骨——-有D骨咬吓,又有不同的滋味,嘩.好麻辣但又好味道,要一路飲住水去食🤣🤣🤣🤣🤣🤣—————🔷4-鴨掌——-唔使問,好味到停唔到口,唔食哂到收唔到口🤣🤣🤣🤣莫非自己拿錯了辣味,嘩,好辣好辣,雖然係好辣,但辣得好爽😅😅😅😅😅😅—————真係好惹味的麻辣絕味果然無改錯,絕對好味又惹味👍👍👍👍👍————

真係好惹味的麻辣
絕味果然無改錯,絕對好味又惹味👍👍👍👍👍
————