2018-09-12 642 瀏覽
平日有試過外賣咖啡同cake,都好啱自己既口味,但就無坐底過係到食,事關每次都好多人,今日專登早D去食lunch,無乜人,((待應就係門口,甘入門口想入座同待應叫左佢幾聲吳該但都聽吳到,我要再係佢眼前揮手吳該先知有人企左係佢面前,其實之前外賣又係甘既情況,真奇怪,有個人企係面前都睇吳到,希望我下次再去時吳會再有呢個情況出現啦😥。))不過都無影響到我對佢地既service,因為D待應都好有笑容同禮貌,叫左個豬鞍吳錯,吳鞋口又能夠食到入面好juice,價銭就見人見智,睇下你自己想要D乜,我本身個人都有D要求,環境,食物質素,service,三樣都有齊曬,所以我當然係讚👍啦,隨左上面有個(( ))號內的問題可以改善外,基本上都係good既😝