2024-03-09 30 瀏覽
✨地獄麻辣肥牛🐮拌麵 $64 🌶️有粗麵、幼麵揀;我就揀咗幼麵👍🏻幼麵麵質彈牙煙靭🫰🏻 配上一片片肥瘦適中、份量幾多嘅肥牛片🐮,睇落已經好有食欲🙈麻辣醬🌶️麻香味好突出,所以食落辣度🔥還好,唔會辣得好誇張,而且無一般麻辣咁多紅油,感覺唔會好肥膩👍🏻✨豆乳香香雞 🐓✨加配+$22雖然係加配一人份嘅,但分量都唔少😘香香雞🐓出面脆卜卜,入面就好嫩滑🤤點上腐乳醬,真係好惹味🤩✨烤台灣香腸✨ 加配+$22烤台灣腸真係去親台灣都會食嘅🫣店家將烤到外脆內軟既腸仔切成厚薄適中既片狀,比原條咬更方便入口👍🏻✨朱古力醬🍫珍珠雪糕吐司✨ $68焦糖烘面既香脆吐司🍞,加上滿滿嘅cream同埋朱古力醬再配上Dreyers嘅雲呢嗱雪糕同埋煙韌彈牙嘅珍珠,呢個配搭簡直邪惡👿到不得了,勁好食😋再有埋士多啤梨🍓同藍莓🫐嘅酸甜清爽中和返✨百香國寶茶✨ 套餐升級 +$20下午茶餐係有一杯指定飲品送嘅,但我對加錢升級嘅百香國寶茶有興趣啲🤔所以就加錢試吓😊百香果味重,少少甜加少少酸,感覺好配合😍見Menu上仲話加左自家製嘅鳳梨醬🍍唔怪之得味道咁清新啦🤗✨芒果🥭沙冰✨ 套餐升級:$20同Menu張相一樣咁靚🫶🏻芒果味超重唔會死甜,
✨地獄麻辣肥牛🐮拌麵 $64 🌶️

✨豆乳香香雞 🐓✨加配+$22

✨烤台灣香腸✨ 加配+$22

✨朱古力醬🍫珍珠雪糕吐司✨ $68

✨百香國寶茶✨ 套餐升級 +$20

✨芒果🥭沙冰✨ 套餐升級:$20

同Menu張相一樣咁靚🫶🏻芒果味超重唔會死甜,味道幾自然,加埋沾有芒果醬嘅cream 喺上面,令到杯沙冰入口更加順滑😍飲完簡直爽呀☺️