2019-10-31 62 瀏覽
鋪位系同另一間餐廳share,所以電梯個邊冇寫系“日本野”,入去佈置唔錯,燈光稍暗。近排開張活動,所以我會身份證優惠去食,有得lunch set 免58蚊第一次食左定食,cp值唔錯,成個餐佔滿枱,感覺好豐富,熱奶茶雖然偏細杯,但系口感好順滑。第二次食左咖喱吉列豬扒溫泉蛋飯,表現相當一般,咖喱普通,舊吉列豬扒唔知系咪炸太耐,外皮偏暗啡而且口感堅脆,入面個豬偏乾同實,不過都可能系我咁岩唔好彩,拎到舊唔好食既吉豬。仲有成碗飯用一個高身細口碗裝,放系枱上就算有杯飲品系隔離都覺得枱面好空虛,感覺不好,如果冇優惠價食我會覺得好唔划算。同埋有個落單既叔叔,去左兩次都系佢幫我落單,每次見佢都好似好唔耐煩,一次系中午多人時段去,另一次系2點幾去,個陣冇乜人。

餐H
餐E ,飯