2020-02-01 268 瀏覽
經過見到又忍唔住食,所以我又再一次幫襯!呢度嘅一個scoop真係好大scoop!好抵食。呢度除咗有gelato之外又有咖啡同cake,想當埋lunch都有少少pasta嘅選擇,想同朋友坐低傾吓計呢度都係一個唔錯嘅選擇!𝐏𝐢𝐬𝐭𝐚𝐜𝐡𝐢𝐨 😋😋😋見到網上面好多人都推介,果然好有驚喜!開心果味好濃,nuts味好重,好creamy好滑!必試!.𝐎𝐫𝐞𝐨 😋😋呢個純粹係奶味嘅gelato再加少少Oreo碎咁,唔會話好似食更oreo咁。不過Oreo說嘅份量都好足料,每一啖都會食到!所以如果你係expect食落每一啖都好似食緊Oreo味嘅話,呢個未必啱你。反而我就幾鍾意,奶味做得幾出色~有一種好似平時張Oreo浸入奶食嘅感覺🤣.𝐆𝐢𝐚𝐧𝐝𝐮𝐢𝐚 😋😋😋本身猶豫左好耐呢個係乜嘢,堅拒顏色上又好似朱古力,所以決定試吓!食落口有少少榛子似nutella嘅味道。再加埋啲朱古力脆片,令到口感層次更加豐富,唔錯🤩.𝐠𝐞𝐥𝐚𝐭𝐨-𝐠𝐨 @gelatogo_hongkong1📍#tBELLYwongs_tst #BELLYwongs_jordan.#BELLYwongs_icecream #BELLYwongs_

𝐏𝐢𝐬𝐭𝐚𝐜𝐡𝐢𝐨 😋😋😋
𝐎𝐫𝐞𝐨 😋😋
𝐆𝐢𝐚𝐧𝐝𝐮𝐢𝐚 😋😋😋
𝐠𝐞𝐥𝐚𝐭𝐨-𝐠𝐨 @gelatogo_hongkong1
#BELLYwongs_icecream #BELLYwongs_sweets