依間我成日都喺IG見到,今日行完銅鑼灣順便去試吓佢個漢堡🍔 餐廳位於Fashion Walk近海傍嗰邊🌊餐廳面積都幾大,有室外座位。裝修好美式酒吧feel,餐廳播放住輕快嘅音樂,都幾chill㗎~☺️呢度除咗主打手工漢堡,仲有pizza同pasta等可以食。想飲酒嘅話都有好多選擇,好適合同朋友週末過嚟放鬆一吓!🙊❤️ 銅鑼堡 $148呢個銅鑼堡淨係得銅鑼灣店先有,觀塘嗰間MOO MOO係無㗎👀 呢個漢堡都幾厚,佢嘅最大特色係有夾住塊鵝肝!🤭 見到有鵝肝已經流哂口水🤤鵝肝煎得幾香,好肥美甘香同幼滑,分量都幾慷慨!牛肉係選用優質安格斯牛肉,配埋溶溶地嘅芝士,食落肉汁都多,成件事好邪惡😈 麵包幾鬆軟,招牌moomoo醬幾開胃!隔離仲有啲沙律菜解吓膩。❤️ 瑪格麗特薄餅 $118薄餅size唔算好大,但toppings分量幾多,有羅勒、車厘茄、馬蘇里拉芝士!啱哂素食人士🌿 pizza個底係薄底,食落好薄脆,啲拉絲都拉到幾長🤩 好多芝士呀!🧀 澎湃嘅芝士絕對可以滿足芝士控!餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)經過Fashion Walk可以過嚟試試,環境舒服又夠chill😛 同朋友或者伴侶過嚟食個burg

❤️ 銅鑼堡 $148
銅鑼堡

❤️ 瑪格麗特薄餅 $118
瑪格麗特薄餅

餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)
經過Fashion Walk可以過嚟試試,環境舒服又夠chill😛 同朋友或者伴侶過嚟食個burger都唔錯💕
2021-09-11
$167.2 (晚餐)