今個Weekend要去做埋杜牙根最後一個Step🫤去醫啲牙仔🦷之前 首先我要幫自己醫下個肚先🤣喺附近行下行下 離遠望到間 Cafe☕️就行入去坐低嗌左杯花茶🫖+一件咸蛋黃Cheese Cake(岩曬唔嗜甜既我) 咸香咸香 好好食😋店主無介紹錯啊👍🏼一件Cake配上一壺清香既花茶 悠閑嘅一個下午 對於依家工作忙碌 時間急速既香港人黎講 真係一樣好奢侈既事~額外一提,原本小編入去嗰陣見到空無一人 心諗 死啦會唔會伏架😹但坐左一陣之後 見到陸陸續續好多人黎幫襯 仲有好多客人專登黎攞蛋糕🎂見到好蛋熟客過黎拎啲預先訂左既麵包同蛋糕,證明佢係有信心既保證架😻🫶🏼 以後去牙醫到覆診之前 都可以黎呢間小店Chill下喇 😌🤍BTW 店主都好nice好好人 見佢同啲客關係都好好👍🏼
今個Weekend要去做埋杜牙根最後一個Step🫤
去醫啲牙仔🦷之前 首先我要幫自己醫下個肚先🤣