餐廳: 盈館
資訊:

2019-10-07 157 瀏覽
之前同同事傾開計我哋兩個都想食點心做午餐,但係公司附近啲酒樓通常都好嘈坐得唔舒服係比啲一大班人食嘅話就會好方便!有日聽朋友講哩度開左間精緻點心酒樓,唔會覺得嘈又坐得幾舒服,於是約同事黎食!唔知係樓頂高定啲枱有足夠嘅空間,真係坐好多人都唔覺得嘈,岩哂同同事講下八卦傾下計,起碼唔洗吵架咁大大聲叫出來!食物係走精緻路線,叫完一堆野食感覺好新鮮,唔係平時果啲!我最欣賞係佢個日式胡麻鮮淮山,加左少少芥末味,醒神好味👍🏾👍🏾👍🏾鮑魚燒賣,賣相精緻,唔會一大舊肥肉😋😋😋蝦餃,如果唔係喉嚨痛怕熱氣,我地會食脆皮果款,下次就叫脆皮蝦餃先得☺️☺️🤗🤗黑金流沙包喺炭黑嘅包包面有一劃金彩,特別吸精😌😌一撕開,超級流心😍😍😍唯一後悔嘅係我地叫哂野食先發現未叫叉燒,但因為驚食唔哂冇追加叫到佢個叉燒☹️☹️☹️下次我一定要食😌😌😌🥳🥳🥳總括來說「會有下次啦!😋」

食物係走精緻路線,叫完一堆野食感覺好新鮮,唔係平時果啲!
日式胡麻鮮淮山

鮑魚燒賣,賣相精緻,唔會一大舊肥肉😋😋😋
一口鮑魚燒賣

鮮蝦餃

黑金流沙包中

總括來說「會有下次啦!😋」
燒腩仔河粉
2019-10-04