2024-01-16 226 瀏覽
"初見"有好可愛嘅貓貓吐司。除此之外,仲有一幅好靚嘅貓貓畫,聽老闆講畫上嘅貓貓係朋友養,而重點幅畫係俄羅斯塗鴉大師Vladimir真蹟(大師曾經係大帽山、汀九橋創作貓畫後,有越來越多鋪頭再現巨型貓貓壁畫)貓貓吐司分別有伯爵茶味/ 咖啡味/ 班蘭味;仲有限量發售"朱古力千層吐司"全人手製作,每一份都係獨一無二,而且麵包採用日式燙種技術,所以特別軟綿綿貓貓吐司(伯爵茶味) $20貓貓造型可愛特別,一打開湧出濃濃嘅伯爵茶香,麵包新鮮軟熟,柔軟有彈性;麵包皮帶有韌度,伯爵茶味濃郁肉鬆包 $10麵包質感鬆軟,餡料勁爆滿,潛艇堡裝著滿滿肉鬆,每咬一啖都會被肉鬆包圍住,口感豐富,我更喜歡這肉鬆包不加沙律醬,不膩而且更食到肉鬆味道♧貓貓紙袋設計都好有心思 ‘‘幸福就是。。。吃飽就睡’’店員親切有禮,貓奴如經開大角咀又想食麵包,可以順道去打卡朝聖,來個 <貓貓。初見 ! >

貓貓吐司(伯爵茶味) $20

肉鬆包 $10

♧貓貓紙袋設計都好有心思
 ‘‘幸福就是。。。吃飽就睡’’

2023-12-10
外賣自取