2020-11-16 105 瀏覽
成日係ig見到人post呢間有好多特色壽司卷物 今日終於去左觀塘分店試 晚市人流都好多 餐廳都滿座☺️前菜我地揀左煙三文魚沙律同埋秋葵蝦肉天婦羅👅 煙三文魚沙律非常推介 有好多煙三文魚 沙律菜好新鮮 加埋蟹籽清新👍🏻 秋葵蝦肉天婦羅好特別 好似釀青椒咁 好鬆脆😋串燒方面我地就試網燒牛舌同黑豚荔枝卷串燒🤩 網燒牛舌又係非常推薦 抵食 超級juicy 厚身點埋d汁好好食🤤 黑豚荔枝卷串燒荔枝味香甜 加埋黑豚肉中和左油膩既感覺👍🏻卷物方面我地就揀左金龍卷 綠野仙蹤同富士山😍 金龍卷就係三文魚 芝士同炸蝦 炸蝦仲好香脆 三文魚上加上沙律醬 整個配搭好好食👅 綠野仙蹤上面有粒粒芒果 包住牛油果 蟹柳等食材 好清新👍🏻 配埋中間既富士山視覺效果好震撼 富士山入面有鰻魚同牛油果 面頭舖上滿滿嘅炙燒蟹柳 好香好惹味好滿足🌟

煙三文魚沙律
秋葵蝦肉天婦羅好特別 好似釀青椒咁 好鬆脆😋