餐廳: 初見
資訊:

❣️印尼姐姐初嘗石燒牛肉❣️印尼姐姐做完檢測當然要一視同仁💗問吓佢有咩想食!食返啲好嘢忘記頭先俾人插喉檢疫嘅傷心事....姐姐話以前成日睇旅遊節目都見到人哋係舊石上面燒牛肉🤨所以好想試吓!所以我哋就搵咗呢間餐廳!「初見」就喺沙咀道球場附近!食完快快趣返屋企🤪佢嘅石燒肉都有幾款選擇!我哋就揀咗初見香草吉列牛 !外層係綠色!裏面就係粉嫩嘅牛肉!姐姐話好得意!竟然有綠色嘅牛肉😆份量都好多有十幾舊可以喺石上面慢慢燒😍輕輕燒幾下已經令到個皮微脆!咬落去嘅時候外脆內軟!肉質肥美😋仲有鹽同醬料可以沾嚟食!跟餐仲有白飯同埋一隻糖心蛋!另外再加$35配埋南瓜湯同埋刺身😍刺身有四件!三文魚好新鮮!南瓜湯好creamy😍我就揀咗和風燒汁牛肉漢堡配薯條🍔佢個份量真係大到嚇親我😜啲薯條勁大條勁粗!個漢堡包包皮烤到外脆內軟!上面放咗勁大塊嘅牛肉漢堡扒!上面有勁多大阪燒汁😋仲有好多鏗魚碎同埋蔥鋪喺上面!一啖咬落去多重口感😜超juicy😎姐姐開心到見牙唔見眼😍佢話第一次食到咁飽同埋第一次食到咁好味嘅牛肉😜
❣️印尼姐姐初嘗石燒牛肉❣️

2021-06-07