餐廳: 鴻星中菜 (羅氏商業廣場)
資訊:

2020-03-13 1550 瀏覽
其實自己好少叫外賣,但最近真係唔想出街,大家都明白咩事,亦希望疫情可以快點受控😅今晚兩個人叫左鴻星中菜外賣,經速遞送到,可以足不出戶就送到屋企,香港人確實幸福😍我計過,由落單到送貨員抵達,大概45分鐘左右,比我預期快,而且包裝企理,有獨立儲存盒分別載上各款食物,白飯,醬汁等等👍🏻打開之後,亦保持到溫度,香噴噴,感覺好幸福😍估唔到連燒腩肉都保持到皮脆肉嫰,份量亦不少,肉汁豐富😍滑蛋蝦仁,蛋香味濃,鮮蝦爽口彈牙,正👍🏻竹笙野菌浸魚腐,濕濕地夠健康,計落送到上門,慳返唔少時間功夫,只係三百多元,不錯的選擇😍
打開之後,亦保持到溫度,香噴噴,感覺好幸福😍
估唔到連燒腩肉都保持到皮脆肉嫰,份量亦不少,肉汁豐富😍
滑蛋蝦仁,蛋香味濃,鮮蝦爽口彈牙,正👍🏻
外賣送餐