2021-11-24 3356 瀏覽
原本諗住同個fd食個birthday lunch,點知餐廳原來已經轉左自助午餐。我book位果陣又無人提,我仲要預先講明係想慶祝birthday想order定個cake。我知道平日lunch時間都唔會full,所以walkin其實無問題。去到講明左book左位,職員又好似無sense,咁我都估到應該無幫我準備個cake架啦。咁講返佢個半自助午餐先,最貴都唔過200,所以價錢上可以接受,而且環境寧靜,下午時間同朋友傾計,坐足成個下午其實幾爽。自助bar啲嘢食好新鮮,而且個餐湯都好好飲,質素上係ok. 反而main course就爭少少,叫左個厚切西冷,好似細舊左少少本來諗住俾個surprise 個fd,最後surprise 果個係我...搞到我安排上好似失當咁

搞到我安排上好似失當咁
1969 瀏覽