餐廳: The Point - Pizza & Pasta (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-04-26 411 瀏覽
到尖沙咀The ONE 行街, 想搵間餐廳食午餐, 睇中一兩間都只是做外賣,經過The Point - Pizza & Pasta, 見到裏面環境都幾ok,就入去一試。 點了兩個午餐✌🏻 ~  水牛芝士披薩$98 + 橙梳打 、 煙三文魚露筍刁草忌廉汁天使麵$138 + 是日餐湯 + cappuccino$18。 ▫️是日餐湯🥣 ~ 蘑菇湯口感綿滑又香濃, 食到粒粒蘑菇, 有口感 。 ▫️煙三文魚露筍刁草忌廉汁天使麵🍝 ~ 忌廉汁香滑creamy,麵身幼細,拌上滿滿的醬汁後麵線會吸收了精華,好吃。 ▫️水牛芝士披薩🍕 ~ 蕃茄仔的份量比水牛芝士多, 送上菜的時候溫度不夠熱, 整體味道普通。 ▫️ 甜品泡芙🧁 ~ 我以為得一粒,原來有三粒喎😃,仲有朱古力醬。😋▫️cappuccino☕ ~ 有拉花效果,味道正常。 ▫️橙梳打🍹 ~ 氣泡爽快感,加清香的橙味,冰涼好喝。 薄餅和天使麵之間, 我比較喜歡天使麵😊。

蘑菇湯

煙三文魚露筍刁草忌廉汁天使麵

水牛芝士披薩

泡芙

▫️cappuccino☕ ~ 有拉花效果,味道正常。
cappuccino

▫️橙梳打🍹 ~ 氣泡爽快感,加清香的橙味,冰涼好喝。
橙梳打

薄餅和天使麵之間, 我比較喜歡天使麵😊。
2022-04-25
蘑菇湯