餐廳: 旺記冰室 (建利大廈)
資訊:

餐廳: 旺記冰室 (建利大廈)
資訊:

2021-04-01 0 瀏覽
午餐時間,旺記冰室通常都大排長龍,外賣嘅人都幾多,我覺得係因為佢哋嘅價錢唔算貴,而且食物簡單穩陣,都可以好快揀到食乜😁😁堂食嘅話,要係門口向員工拎飛,一定要人齊先可以入。如果有人排隊,用餐時間係30分鐘,依樣要留意😎😎因為早一兩日先食咗叉燒,所以就冇叫叉燒滑蛋飯😝😝叫咗午餐肉粒蕃茄通粉,配多士炒蛋。通心粉係有坑紋,食落冇咁滑,但係都有好處,就係無咁易太林爛晒。午餐肉算多,不過粒粒都係非常大,鍾意食午餐肉嘅話,都幾開心㗎😊😊今次杯熱咖啡淡咗啲,好水,不太香濃,有少少失望。至於個蛋就非常滑,正👍🏼

因為早一兩日先食咗叉燒,所以就冇叫叉燒滑蛋飯😝😝
叫咗午餐肉粒蕃茄通粉,配多士炒蛋。