2025-05-18 260 瀏覽
呢間嘢喺OpenRice咁多差嘅食評,又話佢哋服務唔好,嘢食又難食,真係要為呢間餐廳出返個真實食評,本人喺太古坊返工,一星期最少會去一次太古城greyhound食午餐,首先好多人話佢服務態度唔好,平心而論每一次去,佢哋都係得兩至三個員工喺度做嘢,呢兩至三個員工仲要滿場飛,我都明白佢哋唔夠人先用QR code落單,但係我亦都眼見有其他食客故意唔用QR code落單為難佢哋,講真,唔夠人嘅情況下,點樣俾到好服務你哋呢,都唔明點解呢間公司咁唔夠人都唔請人😱至於嘢食方面,呢樣真係好特別,每一次去食,每一次啲味道都可以唔同嘅,湯又好,沙律又好,粉麵飯都好,都係咁樣,仲要午餐時候等嘢食必定超過45分鐘😱