2017-07-17 3626 瀏覽
今日終於都可以試牛一嘅午市,講左好耐,但次次都因為太多人,所以就無去到,今日終於試到午市真係相當多人,我吸取左教訓,原來可以用apps遠距離拎飛,我1點望一望,都要等成30個,由出門就拎定,去到2點幾就已經到我地,由於我地覺得午餐食唔到好多,於是就揀左套餐,一碟肉加無限食出面啲配料,時間60分鐘,食得比較倉促一坐低我就去瘋狂拎左好多丸啊菜啊豆卜等等,包裝野飲只有菊花茶檸檬茶椰奶仲有啤酒,無乜選擇,乳酪機旁就有汽水機橙汁等左5分鐘,個鍋同肉類都上左枱,我將啲配料一次過倒曬落去,等滾起期間我都唔浪費時間去唧左碗乳酪,後來食左先發現唧左牛奶雪糕,但都好好食,仲加左乳酪爆珠等左陣終於滾起,望落個鍋好足料,我今日係為黑蒜豉油而來,仲要落左辣,一試個湯底就知拿野,揀錯湯底,個湯底超重口味,落左好多辣椒同蒜蓉係底,蓋過曬所有配料豉油味,唔點野都好够味,所以試唔到個黑蒜油講返2碟肉類,第一碟係牛拼豬,牛只有3塊(因為一開始無影到,所以相中得返1塊),豬原本有5塊,都切得好薄,豬肉味道唔錯,牛就一般貨色,勝在够平另一隻貴少少嘅極上美國肥牛花紋好靚,但唔知係個湯底太濃定點,食落同普通肥牛無乜分別,所以下次

中華麻辣鍋

牛肉拼豚肉

另一隻貴少少嘅極上美國肥牛花紋好靚,但唔知係個湯底太濃定點,食落同普通肥牛無乜分別,所以下次可以叫返平價牛肉
極上美國牛

食到咁上下發現已經得返3.4個字,出面有炒飯有咖哩飯,唔够飽可以食
,我就覺得好够了,就去左食乳酪蛋糕,我覺得好食之餘又多配料,好抵贊
如果有肚,想食多2杯,下次一定要留肚
乳酪