五個人嚟慶祝生日,八點半座低成十分鐘都冇人啋你,終於等到有個人行過即刻捉住佢同佢講想加錢食蒸蒸海鮮,佢話海膽同生蠔都賣哂我地已經好失望架啦,好……算啦,你勁好生意嘛又話優惠有野送嘅?佢冇答你一句就走左,好啦叫野食先啦,我叫完就出去攞辣椒呀豉油呀嗰啲啦,點知攞完哂辣椒呀蒜蓉呀葱呀較好哂望下點解冇豉油嘅??等左一分鐘有個員工行過我問佢有冇豉油呀?佢話等等啦一陣攞出嚟架啦!🤯咁一等就等左十分鐘都唔見啲豉油嘅踪影🤬隔離重有三個人同我一齊呆等結果我朋友話用壽司嗰啲豉油啦😑又算,啲食野嚟啦,望下啲蜆呀、聖子呀細到我都未見過,好似我個仔隻手指尾咁(我仔得歲半!想像下🤔)放左落去烚重搵唔揾得返架🙄結果喺得一半搵到一半唔知去左邊😌啲剌身又薄又細,刀工了得最後嗰啲咩送嘅刺身河豚魚干、都唔知送左去邊千祈咪中伏
即刻捉住佢同佢講想加錢食蒸蒸海鮮,佢話海膽同生蠔都賣哂
我地已經好失望架啦,好……算啦,你勁
好生意嘛
結果我朋友話用壽司嗰啲豉油啦😑又算,啲食野嚟啦,望下
最後嗰啲咩送嘅刺身河豚魚干、都唔知送左去邊
千祈咪中伏