招聘中
最高可達 $20,000
月薪 (面議)
最高可達 $24,000
月薪
餐廳: alfafa (港運城)
資訊:

2019-06-02 500 瀏覽
下午2點幾去食,客唔算多。係門口呆企左3, 4分鐘都冇人理(對住門口既甜品飲品吧侍應見到係我地),我地見唔對路,入面大把位,就自己行入去叫待應帶位啦。點知待應見我地行入黎就截住,問幾位,然後叫返我地出門口等,5分鐘後先黎帶位,唔係冇枱,又唔係未執枱,點解要客企10分鐘?想食西餐,選擇又唔多,算!待應安排左係商場走廊既坐位,多人行過個人唔太鐘意,要求轉餐廳入面既空位(仲有好多位),但佢話冇得轉。放低水,又等左5分鐘先拎menu過黎。 叫左個lunch set, 一個蟹王意粉,意粉過百,唔平,但味道值得一讚!兩人加埋食個lunch近2百蚊,食物質素係唔錯既,但呢個價錢換黎咁既服務質素,我覺得唔太值。