2022-05-17 236 瀏覽
呢間樂園見都有幾間分店,好似都幾出名咁,平時都好多人會食,見今日經過又要買外賣見肚餓就買嚟試下。入到入面環境都好乾淨,平日去呢啲麵館最怕就係啲環境污糟邋遢,但係呢間樂園真係好乾淨,坐得好舒服, 光光猛猛的。叫咗一個牛雜河同一杯凍檸茶,坐在一邊坐外賣拎。外賣來嚟,很細心自己已分湯,回去打開,真係好大碗,而且勁足料。食落啲面真係好彈㗎,而且個湯底真係好濃味。啲牛雜好入味,牛肚好爽口。有時食牛雜,都驚佢啲腸洗得唔乾淨,但係呢一間完全冇呢個問題,食得好方心。另外仲有呢個辣椒油,真係一定要落啊。辣椒油好香,食得出佢真係好重辣椒,加埋落啲麵一齊食,完全帶出咗成碗面嘅香氣。最後,食晒所有河連湯,但係真係好飽,碗麵真係好大。完全值呢一個價錢,又唔貴,冇記錯才38元,推薦大家嚟食。下一次我經過都一定會再返嚟食,真心好味又超值。