北角呢條小巷, 雖然由頭行到尾都唔洗1分鐘, 但就有5,6間食肆~!Soul9+係其中一間裝修得比較有特色既, 應該都係個打卡既好地方, 所以就簡左佢~有戶外位好CHILL, 不過今日實在太熱啦, 所以都係簡左室內位~室內唔算多位, 侍應姐姐都係得一個, 但都好nice爆米凱撒沙律 + 三文魚 ($78)去到邊都想食沙律~! 生菜新鮮爽脆, 好refresh!炸薯條 蜜糖芥末醬 ($48)同行既朋友係薯條怪, 每次都要叫薯條~!呢到既薯條都唔錯, 炸得岩岩好, 外面脆卜卜~ 加埋蜜糖芥末超惹味~!美國安格斯西冷 燒汁 ($198)重覆叫左薯條, 不過我地都照樣食晒西冷煎得非常出色!口感柔軟而且好JUICY, 五成熟岩岩好~ 黑松露 海膽 鵝肝 芝士意大利飯 ($128)剩係聽個名都覺得好吸引~ 黑松露同海膽都預期中既味道,反而係個鵝肝好驚喜! 煎得好香口, 好邪惡!份量雖然唔多, 但因為意大利飯食得多會好膩, 所以呢個份量對三個女仔黎講岩岩好~總括黎講, 不論係食物質素, 服務態度同環境都滿意~

室內唔算多位, 侍應姐姐都係得一個, 但都好nice

爆米凱撒沙律 + 三文魚 ($78)
去到邊都想食沙律~! 生菜新鮮爽脆, 好refresh!

炸薯條 蜜糖芥末醬 ($48)
同行既朋友係薯條怪, 每次都要叫薯條~!

美國安格斯西冷 燒汁 ($198)
重覆叫左薯條, 不過我地都照樣食晒

黑松露 海膽 鵝肝 芝士意大利飯 ($128)
剩係聽個名都覺得好吸引~ 黑松露同海膽都預期中既味道,
反而係個鵝肝好驚喜! 煎得好香口, 好邪惡!

總括黎講, 不論係食物質素, 服務態度同環境都滿意~
2017-06-07