2021-09-25 831 瀏覽
以前成日都食呢間餐廳嘅!自從疫情後,已經少咗來幫襯,事隔年半後再次嚟幫襯,唔知係咪自己口味改變定係真係差咗,d野食大不如前!叫左個小炒王,用埋自己個招牌做自己個菜名,點知就令人失望,首先就太油,而且可能天氣太熱豆腐卜欠新鮮生菜除咗多咗少少油之外,整體上都滿意!至於肉餅方面!其實都唔係太差!味道適中!用嚟送飯就最正喇!可以合格!最後叫咗煲仔飯,我唔記得咗影相!賣相就靚,但味道就比以前差得比較遠,冇咗以前果種飯香氣,叫咗個鳳爪排骨飯同埋白鱔煲仔飯,排骨就比以前瘦咗啦,比較多骨同肉少!令人感到有啲失望!至於白鱔就不是好入味,如果再入味d就會更加好!整體上嘢食就有進步嘅空間!服務就喺茶餐廳裏面叫好!環境就ok不過不失!

生菜除咗多咗少少油之外,整體上都滿意!

2021-09-11