Five Guys 相信唔洗介紹都唔少人試過😋雖然算唔上超好食🫣但係Authentic既美式風格都好吸引人🇺🇸 唯獨缺點係清潔度非常需要改善🥴 大商場裡面唔係好Expect 檯凳同地板會咁Lup😅⭐️ Little Bacon Cheeseburger 🥓正常食量嘅話我覺得Little一塊漢堡扒已經足夠🥩 配料方面推介 Grilled Onions 同Grilled Mushrooms🍄 Caramelized 增加返少少甜度 BBQ Sauce就幾惹味🔥⭐️ Little Cheeseburger 🧀唔鍾意食煙肉嘅我淨係叫左Cheeseburger 🤣 牛肉黎講有點乾同埋黑椒味太重🌶 建議加個Sauce較容易入口⭐️ Fries 🍟偏粗嘅薯條薯味夠濃🥔 Cajun Seasoning有點太重手 感覺好熱氣🌤⭐️ Five Guys Shake 🥤Milkshake 感覺比Burger 更Impressive🥰 用左Strawberry 同Banana 做底🍌 甜味唔算太濃太膩🍓又食到少少果肉❤️ Bacon口感好脆 味道又唔會太大違和感😜
Little Bacon Cheeseburger

Little Cheeseburger